+421 948 332 722 info@profideratizacia.sk

Likvidácia potkanov

Potkany radíme do skupiny synantropných hlodavcov (druhy ktoré žijú v blízkosti človeka), preto ich môžeme pozorovať v okolí ľudských sídiel. V niektorých prípadoch môžu preniknúť aj do vnútorných priestorov objektov, kde prežívajú buď trvalo, alebo využívajú priestory dočasne ako zdroj potravy prípadne ako úkryt.

V prípade väčšieho výskytu v exteriéry alebo prieniku potkanov do interiéru sa zväčša nemôžeme spoliehať na preventívne deratizácie vykonávané v jarných a jesenných termínoch, ale je nutné riešiť problém špecifickým postupom a pravidelnými kontrolami lokality.

Podľa špecifík objektu alebo areálu následne vykonávame rozmiestňovanie nástrah, prípadne mechanických pascí, monitorujeme výskyt a kontrolujeme požer nástrah až kým problém nepominie.

Počas výkonov nie je obmedzený pobyt osôb v objekte ani nie je nutné vetranie či umývanie priestorov. Likvidácia sa nerobí plynom ani postrekom, ale vždy nástrahami v tuhom skupenstve z ktorých sa žiadne škodlivé látky neodparujú.

Po úspešnej likvidácii sa môžu v deratizovaných priestoroch a okolí vyskytnúť uhynuté jedince, ktoré následne odstraňujeme a priestory dezinfikujeme.

Či už Vám do priestorov potkany náhodne prenikli a potrebujete urgentne riešiť situáciu, alebo sú v okolí zaznamenané pravidelné výskyty a chcete predísť prieniku do objektu a udržať svoje okolie bezpečné a čisté, obráťte sa na profesionálov, ktorí si poradia s každou situáciou.

Vykonávame preventívne aj represívne deratizácie bytových domov, firiem, výrobných objektov ale aj obcí a miest. Neváhajte nás kontaktovať pre nadviazanie spolupráce a návrh riešenia či už akútneho problému alebo trvalého dohľadu nad Vašim majetkom alebo spravovaným objektom či územím.

Kontaktujte nás

Verve Facility Services, s.r.o.

Lazaretská 3/A,
811 08 Bratislava

+421 948 332 722 info@profideratizacia.sk

Náš team okamžite rieši vaše problémy.

Stačí sa len ozvať. Tak jednoduché.

Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené

Kontaktujte nás

Verve Facility Services, s.r.o.

Lazaretská 3/A,
811 08 Bratislava

+421 948 332 722
info@profideratizacia.sk

© Verve Facility Services, s.r.o.
Objednajte si obhliadku zadarmo!
Top