+421 948 332 722 info@profideratizacia.sk

Deratizácia bytu

Prenikli k Vám do bytu hlodavce a neviete ako na nich. Pozorne čítajte nasledujúce riadky a dozviete sa ako môžete hlodavca z bytu odstrániť alebo úplne eliminovať.

Deratizácia je súbor opatrení, ktoré smerujú k likvidácii prípadne obmedzeniu, či represii synantropných a epidemiologických hlodavcov. Dôvodom je zamedzenie vzniku a šíreniu prenosných ochorení prenášaných hlodavcami a eliminácia hospodárskych škôd ktoré svojou činnosťou spôsobujú. Z toho dôvodu má zmysel vykonávať najmä deratizáciu v celom bytovom dome alebo v byte pokial už hlodavce prenikli do vnútorných priestorov. V prípade ak sa u Vás rozmohli neželané hlodavce, náš tím certifikovaných odborníkov postupuje nasledovne.

  1. Naša práca sa začína systematickým prieskumom prostredia hlodavca, kde odhaľujeme faktory a indície, ktoré zanecháva samotný hlodavec. Skúmame možné trasy a vstupné brány do objektu.
  2. Na základe analýzy pristúpime buď k odchytu hlodavca, alebo uložíme nástrahy.
  3. Uloženie nástrah – nástraha je uložená v plastových staniciach, ktoré sú uzamknuté a chránia nástrahu pred neželanou manipuláciou (napr. deťmi a domácimi zvieratami).
  4. Hlodavec sa po požití nástrah otrávi, čo spôsobí jeho malátnosť a následný úhyn.
  5. S patričným časovým odstupom vykonávame kontrolu objektu, odstraňujme telá uhynutých jedincov (ak sú dostupné), prípadne vykonávame ďalšie preventívne opatrenia, alebo odporúčíme iné opatrenia aby sa Váš problém s hlodavcami viac neopakoval.

V prípade akýchkoľvek otázok, nás neváhajte kontaktovať. V našej spoločnosti je každá ohliadka ZDARMA.

Deratizácia bytu

Kontaktujte nás

Verve Facility Services, s.r.o.

Lazaretská 3/A,
811 08 Bratislava

+421 948 332 722 info@profideratizacia.sk

Náš team okamžite rieši vaše problémy.

Stačí sa len ozvať. Tak jednoduché.

Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené

Kontaktujte nás

Verve Facility Services, s.r.o.

Lazaretská 3/A,
811 08 Bratislava

+421 948 332 722
info@profideratizacia.sk

© Verve Facility Services, s.r.o.
Objednajte si obhliadku zadarmo!
Top