+421 948 332 722 info@profideratizacia.sk

Deratizácia

Zbadali ste vo vašom dome, byte, vchodovej bráne či kancelárií hlodavca? Máte pocit, že si s tým viete poradiť?

Profesionálny súbor opatrení

Dovoľte aby sme Vás vyviedli z omylu, totiž nie všetky hlodavce sú ľahko polapiteľné. Na každý druh hlodavcov je platný iný meter, pričom už nestačí len nastražiť pascu na hlodavcov a čakať kým sa do nej niečo chytí. Dovoľte aby sme Vám predstavili profesionálny súbor opatrení, ktoré Vám pomôžu hlodavcov sa zbaviť.

Spoločnosť Verve Facility Services s.r.o. a jej divízia Verve Deratizácia ponúka komplexné deratizačné poradenstvo a samotný výkon deratizácie. Deratizácia je komplex opatrení zameraných na ničenie zdraviu nebezpečných a hospodársky škodlivých hlodavcov, na zníženie ich výskytu a udržanie ich stavu na prahu škodlivosti.

Netreba opomínať skutočnosť, že pomocou deratizácie nielen zneškodňujeme hlodavcov a ich hniezda, ale aj preventívne riešime prienik hlodavcov do predmetných objektov, čím zabránime premnoženiu potkanov, myší a iných potenciálne nebezpečných škodcov. Deratizáciu preto možno rozdeliť na ochrannú (preventívnu) a represívnu (likvidačnú) a ich výkon je pomerne odlišný, obe sú však vykonávané za účelom ochrany ľudského zdravia a majetku.

Deratizácia Bratislava

Kontaktujte nás

Verve Facility Services, s.r.o.

Lazaretská 3/A,
811 08 Bratislava

+421 948 332 722 info@profideratizacia.sk

Náš team okamžite rieši vaše problémy.

Stačí sa len ozvať. Tak jednoduché.

Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené
Pole je nevyplnené

Kontaktujte nás

Verve Facility Services, s.r.o.

Lazaretská 3/A,
811 08 Bratislava

+421 948 332 722
info@profideratizacia.sk

© Verve Facility Services, s.r.o.
Objednajte si obhliadku zadarmo!
Top